Polední menu
7.4-11.4
PONDĚLÍ
Minestrone
1) Vepřový steak zapečený anglickou slaninou a
hermelínem, pečené brambory, tatarská omáčka
160Kč
ÚTERÝ
Uzený
vývar s masem, zeleninou a kroupami
1) Chicken
butter, jasmínová rýže
160Kč
STŘEDA
Bramboračka
1) Smažené kuřecí stripsy, bramborová kaše, salát coleslaw 160Kč
ČTVRTEK
Drůbeží vývar se zeleninou a nudlemi
1) Koprová omáčka s vejcem a houskovým knedlíkem 160Kč
PÁTEK
Tom
yum polévka se zeleninou
1) Kuře na paprice, bramborové špecle 160Kč
TÝDENNÍ MENU
Hráškový krém s mátou a krutony +9Kč
2) Povidlový maxi knedlík s vanilkovou omáčkou 169Kč
3) Tortilla s červenou řepou, kozím sýrem a rukolou 185Kč
4) Rozlítaný španělský ptáček, divoká rýže s pažitkou 198Kč
TIP ŠÉFKUCHAŘE
Kachní prsa s červeným zelím, bramborové noky 245Kč
Hovězí líčka na víně, bramborový krém s pažitkou 229Kč